Здравейте колеги, от известно време ме мъчи следния проблем, и все не ми остава време за него. Механизмът за регулиране височината на шофьорската ми седалка не работи. Тоест работи само на горе и никакво движение на долу. Сещате се, че когато някой ми вдигне седалката не макс, после ми е много кофти. Днес за пореден път разглабях кората от страни за да махна механизма, да я върна в начална позиция и да го лсожа пак. Лошото е че механизма е нитован и не се разглабя. Търсих в интернет по номер и марка за нов, но без успех. Прикачам снимки, някой знае ли от каде мога да се сдобия с нов такъв?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Механизъм за регулиране височината на седалката
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеА защо непременно трябва да е нов?не е нужно да е нов от магазина. На някой ако му се намира излишен такъв, ще се радвам да сподели цена
---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:59 ----------
Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщениетакава част не намирам , честно казано. по скоро питай в моргите
само това линкAlfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp
Comment
-
-
-
Първоначално публикувано от t0shet000 Покажи съобщениеДано, само да попитам имаш ли представа дали на 156 е същия?sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от t0shet000 Покажи съобщениеЗдравейте колеги, от известно време ме мъчи следния проблем, и все не ми остава време за него. Механизмът за регулиране височината на шофьорската ми седалка не работи. Тоест работи само на горе и никакво движение на долу. Сещате се, че когато някой ми вдигне седалката не макс, после ми е много кофти. Днес за пореден път разглабях кората от страни за да махна механизма, да я върна в начална позиция и да го лсожа пак. Лошото е че механизма е нитован и не се разглабя. Търсих в интернет по номер и марка за нов, но без успех. Прикачам снимки, някой знае ли от каде мога да се сдобия с нов такъв?По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от t0shet000 Покажи съобщениеДано, само да попитам имаш ли представа дали на 156 е същия?
Comment
-
Няма как да се види какво е счупено, защото външно нищо не е счупено. Запецнал е самия механизъм. След като съм го смъкнал да го снимам, сигурно съм го пробвал и на ръка дали върви. Не смея да го разпробия да го отворя, защото не знам какво ме очаква вътре и дали ще мога да го сглобя пак. Ще продължавам да търся...Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp
Comment
Comment